Successos

policial

robatoris amb violència

Els lladres de la benzinera de Sant Jaume, atrapats en un control a Martorell

Quatre assaltants van rebentar amb una radial la caixa forta de la gasolinera Red Oil de la rotonda del costat de l'A-26 i es van endur 350 euros

Un control per prevenir robatoris al Baix Llobregat muntat pels Mossos i la policia local de Martorell dijous passat a la matinada va permetre atrapar cinc homes (albanesos, kosovars i serbis) sospitosos de ser els autors de l'assalt perpetrat tres dies abans, la matinada del 14 de novembre, a la gasolinera Red Oil que hi ha a tocar de l'A-26, a l'accés a la carretera de Montagut. Les càmeres de la benzinera van gravar quatre homes que accedien al perímetre cap a la una de la matinada i forçaven la porta metàl·lica per accedir a l'edificació. Els assaltants van fer també un forat al sostre, van accedir al despatx i van rebentar la caixa forta, on hi havia 350 euros, el botí que es van endur. Els lladres no van agafar ni ordinadors ni dècims de loteria que van tenir a l'abast.

Les imatges de les càmeres i altres indicis van servir als Mossos per vincular els homes arrestats a Martorell amb aquest robatori i un altre perpetrat pel mateix sistema al complex esportiu de l'escola de Sant Esteve Sesrovires perpetrat el dia 1 de novembre. Els assaltants també van rebentar la caixa forta amb una radial i es van endur 159 euros.

Va ser a les tres de la matinada de dijous que els mossos i els municipals en un control a la carretera Comte de Llobregat de Martorell van detectar que l'ocupant d'un cotxe que anava en direcció a Abrera llançava alguna cosa per la finestra. El conductor no va fer cas dels senyals dels policies i en lloc d'aturar-se va intentar superar el control de forma violenta. Finalment, però, es va haver d'aturar i els tres ocupants van sortir corrent. Els Mossos en van aconseguir atrapar dos i el tercer va fugir. Darrere d'aquest vehicle en venia un altre que van fer aturar. Els policies van escorcollar els dos cotxes, tots dos de lloguer i de la mateixa empresa, tot i que els ocupants els havien arrencat els distintius per passar desapercebuts. Dins dels cotxes hi havia l'equip dels lladres d'empreses: radials, destrals, potes de cabra, una escala extensible, tornavisos, llanternes, intercomunicadors, guants, mitjons i roba fosca. El currículum dels cinc homes aturats també els delatava: arrosseguen 34 detencions per robatoris entre tots i se'ls considera una banda organitzada. Els cinc arrestats van passar a disposició judicial i van quedar en llibertat pels robatoris, però un va ser internat al CIE pendent de ser expulsat del país. Els Mossos continuen investigant i sospiten que la banda ha perpetrat més robatoris.

LA XIFRA

350
euros
hi havia a la caixa forta de la gasolinera que els lladres van rebentar amb una radial.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia