Successos

Entren a robar a l'església de Sant Feliu de Pallarols

Van forçar la porta i van esbotzar la caixeta de les almoines

Confonen el sagrari amb un recipient per guardar-hi diners

Un dels temples religiosos de la Garrotxa es va convertir aquesta setmana en l'objectiu d'uns lladres, els quals van accedir a l'església de Sant Feliu de Pallerols. Està situada al centre de la població, just al carrer que va a la plaça del Firal. Un veí va trucar dimarts a tres quarts de dotze del migdia al 112 per informar de l'incident. Els autors del saqueig van entrar a l'interior forçant la porta. Un cop a dins van remenar els armaris i els calaixos, i van rebentar la caixeta de les almoines. Van agafar les poques monedes que contenia, ja que un dels responsables de la parròquia s'havia encarregat de buidar-la precisament diumenge passat.

Una veïna es va adonar del robatori (primer va pensar que a dins encara hi havia algú visitant el pessebre, si bé ho va anar a comprovar en veure que les portes de l'església feia massa estona que estaven obertes). Els lladres buscaven bàsicament diners perquè van forçar per desconeixement el sagrari creient possiblement, en ser robust, que també contenia cabals o que era una espècie de caixa forta. En observar, però, que és el lloc on es guarden les hòsties consagrades, el van deixar tirat al terra. Sortosament, tampoc es van emportar peces de plata ni van causar danys a les imatges ni al pessebre. En rebre l'avís, fins allí es va desplaçar una patrulla de seguretat ciutadana dels Mossos d'Olot. I, amb posterioritat, hi van acudir els especialistes de la policia científica, que van dur a terme la inspecció ocular més a fons per intentar localitzar empremtes .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia