Successos

Tailàndia

L'ex-xicota de Segarra reforça l'acusació

L'ex-xicota d'Artur Segarra, acusat de matar i esquarterar a Tailàndia el veí de l'Albi David Bernat, reforça la tesi de la fiscalia tailandesa. La noia va declarar ahir com a testimoni en el judici que s'està celebrant a Bangkok i va testificar que Segarra li va demanar que tragués diners d'un caixer automàtic amb una targeta que era propietat de la víctima.

La noia, de 23 anys d'edat, va admetre haver tret del caixer un total de 80.000 bahts (2.130 euros) entre el 21 i el 22 de gener, després que l'acusat li lliurés la targeta de l'entitat Citibank. La testimoni, que va conèixer l'acusat l'abril del 2015 i el descriu com un home amable i pacífic, no va qüestionar d'on provenia aquell compte, malgrat que assegura que era estrany que Segarra disposés de tants diners, ja que en moltes ocasions era ella qui li donava diners a ell.

Segons la seva declaració, a principis de gener del 2016 ella se'n va anar a viure al pis que Segarra tenia llogat a Bangkok, però recorda que ell li va demanar que s'allotgés amb amigues o en un altre lloc uns dies perquè esperava la imminent visita d'un amic.

David Bernat va arribar a Bangkok el 19 de gener procedent de l'Iran, on residia i realitzava negocis, i va desaparèixer l'endemà. El 30 de gener, les autoritats van trobar al riu que creua Bangkok les primeres restes humanes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia