Successos

Punt Divers

Les pluges acumulen fins a 277,2 litres per metre quadrat al País Valencià

El Centre de Coordinació d'Emergències ha decretat la situació 2 Pla d'Inundacions pels danys que puguen produir possibles desbordaments al sud del territori alacantí

El temporal de Llevant que està afectant el País Valencià ha provocat pluges acumulades de fins a 277,2 litres per metre quadrat a Beniarrés, 261,6 en Millena, 249,.0 a Muro d'Alcoi, 231,.6 a Bunyol i 223,0 en Navalón, segons ha informat Aemet. A Oriola es porten acumulats en el temporal 115.6 l/m² des del dia 16, dels quals 88.6 l/m² han caigut en les últimes 24 hores. El Centre de Coordinació d'Emergències ha decretat la situació 2 Pla d'Inundacions pels danys que puguen produir possibles desbordaments a les comarques del sud de la demarcació d'Alacant. .La tempestat ha sigut també “molt intensa” durant la nit a la comarca valenciana de la Safor amb vent a ratxes de més de 70 km/h. Així, a Oliva va deixar 31 l/m2 acumulats en només mitja hora amb vents de fins a 72 km/h.

L'altura de les onades al port de València a les 23.00 hores va arribar als 3,5 metres. L'Autoritat Portuària de València ha tancat els ports de València, Gandia i Sagunt. Aquest dilluns no hi ha cap vaixell zones d'ancoratge de València i Sagunt, segons ha informat la institució.

Hui dilluns està plovent en gran part del territori valencià. Així, el sud de la demarcació de València seguix en alerta taronja, risc important, per fortes pluges i fenòmens costaners, mentre que al territori de Castelló, amb excepció de l'interior nord, i Alacant, estan en alerta groga tot i que tendiran a remetre al final del dia, segons Aemet.

Les temperatures aniran en descens i es registraran ratxes de vent del nord-est que poden arribar fins a 70 km/h en el litoral, girant al final a nord i nord-oest fluix a moderat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia