Successos

successos

incendi

Moren 1.800 ànecs en un foc al Far

L'incendi a la granja de Can Ruet es va declarar ahir a la tarda probablement a causa d'una estufa

Un incendi que es va declarar ahir a la tarda a la granja de Can Ruet del Far d'Empordà va causar la mort d'uns 1.800 ànecs que eren a la nau afectada.

Tot fa pensar que el foc va començar per una estufa per donar escalfor als ànecs més petits que va enganxar la palla estesa a tota la llargada de la nau, d'uns 150 m². Les flames es van anar estenent a través de la palla i van provocar una gran fumerola i la mort dels animals.

Els Bombers van enviar fins a sis vehicles fins a la granja de Can Ruet i pels volts d'un quart de vuit ja havien donat l'incendi per controlat, però hi van deixar efectius per controlar que no hi hagués cap revifada o incidència a la nau.

Una de les principals preocupacions dels Bombers quan van arribar a la granja, que està en un punt aïllat, va ser evitar que les flames no arribessin fins a un dipòsit de gas propà que abasteix la granja, però es va evitar que les flames arribessin a la instal·lació, que no va resultar danyada.

La granja de Can Ruet és una important explotació avícola d'engreix d'ànecs que abasteix la marca de productes elaborats de l'ànec Collverd, també del Far de l'Empordà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia