Successos

Successos

Confirmat que el cos trobat als Banys d'Arles és el del mosso perdut

Els Mossos i la família de Jordi Piella ja han rebut una primera comunicació de la gendarmeria

La gendarmeria francesa ha comunicat al cos dels Mossos i als familiars que s'ha confirmat científicament que el cos que el 16 de novembre un caçador va trobar als boscos de l'entorn del castell dels Banys d'Arles (Vallespir) és el de David Piella Baldrich, el mosso d'esquadra d'Olot que estava en parador desconegut des del 26 d'abril del 2013. El cotxe de Piella ja va ser trobat el maig del 2013 aparcat en un voral, en un carrer dels Banys d'Arles.

Des d'un primer moment es va pensar que les restes trobades pel caçador eren les de Piella perquè la roba, una dessuadora negra i uns texans, s'hi corresponien i també perquè es va trobar un carnet del sindicat policial de Piella. Ara, transcorregut un mes i mig, les autoritats franceses han confirmat amb proves científiques que es tracta de Piella i, un cop tramitada oficialment la identificació, els seus familiars podran disposar del cos i oficiar els funerals.

Va ser la dona de Piella qui va donar l'alerta el mateix dia de la desaparició, quan va veure que ell no anava a dinar. Durant diversos dies es van fer recerques amb helicòpter i tot en diverses comarques gironines. No se'n va trobar cap rastre fiable fins que, el 31 de maig, la grua va retirar un Seat León de color gris plata amb matrícula 1086 BTV, el de Piella, que feia dies que estava aparcat als Banys d'Arles i que ningú tocava. A dins hi havia uns bolígrafs i una petita navalla, que Piella havia comprat en una botiga de records dels Banys d'Arles. El botiguer va recordar Piella i que li havia comentat que els bolígrafs eren per a la seva dona, que en feia col·lecció.

Després de la troballa del cotxe, la policia francesa va fer batudes sense èxit i no va ser fins al novembre quan un caçador va trobar el cos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia