Successos

Tribunals

Jutgen un clan que explotava sexualment una menor a l'N-II

El capitost del grup de proxenetes búlgars es va evadir i el fiscal acusa els seus dos fills i set persones més

L'Audiència de Girona té a punt per jutjar un clan familiar de proxenetes búlgars que s'havien fet els amos del tram de l'N-II entre els quilòmetres 731 i 744 de la carretera N-II, a l'Alt Empordà, i que explotaven sexualment la noia de 17 anys búlgara que la Policía Nacional va alliberar el setembre del 2011, quan la feien exercir la prostitució al trencant de Vilajoan, vigilada sempre per altres prostitutes.

Segons el fiscal, el capitost de la banda, que captava i enganyava noies amb poc recursos del poblat de Sredishte, a la regió búlgara de Silistra, era Gyunaydan Nazifov Yusufov, àlies Gyunay, però el líder dels proxenetes no s'asseurà al banc dels acusats perquè es va evadir de la justícia i actualment té vigent una ordre europea d'entrega i detenció.

El fiscal dirigeix l'acusació contra dos fills de Gyunay –Gyuray Chenchev Lyubenov, àlies Gyuray, i Dzheydan Saliev Mustafov, àlies Ceyhan– i també contra la seva companya, Elena Popa.

Per a alguns dels acusats de tràfic d'éssers humans, prostitució amb coaccions i pertinença a banda criminal, el fiscal demana penes que superen els quaranta anys de presó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia