Successos

Tres víctimes mortals en dos accidents de trànsit, a Hostalric i Capmany

Un jove de Vidreres i un de Maçanet, que circulaven amb un cotxe, van perdre la vida en un xoc amb un camió

Un home de 60 anys mor en una col·lisió a l'N-II

Jornada negra, ahir, a les carreteres de les comarques gironines. Tres persones van perdre la vida en dos accidents de trànsit a Hostalric i a Capmany, els quals es van registrar en tan sols deu hores de diferència. El primer sinistre va tenir lloc a Hostalric, on dos ocupants d'un vehicle Skoda Fabia van morir en una col·lisió frontal amb un camió al punt quilomètric 69 de la carretera C-35. Els cossos d'emergències van ser alertats dels fets a dos quarts de vuit del matí. Les víctimes mortals són dos joves que circulaven en direcció nord. Havien sortit de festa i, en aquell moment, tornaven a casa. Al volant del cotxe hi anava Iburahima Ceesay Ceesay, un veí de Vidreres de 18 anys, i de nacionalitat espanyola; mentre que, al seient del copilot, hi viatjava un noi de Maçanet de la Selva, Mussa Kambayo, de 19 anys, i de nacionalitat senegalesa. Per la seva banda, el conductor del camió va resultar il·lès. El camió, que circulava en sentit Barcelona, pertany a una empresa de maquinària i duia una plataforma, al damunt de la qual transportava una retroexcavadora.

Fins a la zona s'hi van desplaçar sis patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers i tres ambulàncies del SEM. Durant les tasques de gestió del sinistre, els agents de trànsit van tallar totalment la carretera tres hores i mitja i van desviar els vehicles per dins d'Hostalric. Els operaris de Grues Viñolas, de Vidreres, van retirar de la calçada el turisme i el camió, i la circulació pel tram de l'accident es va restablir pels volts de les onze del matí.

Malauradament, a la tarda, es va produir un altre tràgic sinistre. Es va desencadenar al quilòmetre 769 de l'N-II, a Capmany, on hi va haver una aparatosa col·lisió entre tres vehicles. Dos dels cotxes implicats van topar frontalment després de l'encreuament amb la GI-602, i a tocar del club Madam's. Com a conseqüència, va morir un home de 60 anys que conduïa un dels automòbils i hi va haver quatre ferits. Dues persones –una d'elles va ser la víctima mortal– van quedar atrapades als turismes i van haver de ser excarcerades pels Bombers.

Els ferits són una nena de vuit anys, que presentava contusions lleus i va ser traslladada a l'hospital de Figueres; una dona de 45 anys en estat menys greu, també evacuada a Figueres; un home de 52, menys greu i conduït al Trueta, on els sanitaris també van portar una dona de 58 anys amb policontusions, que és l'esposa de l'home que va perdre la vida. Degut a l'accident, es van mobilitzar vuit patrulles dels Mossos i quatre dotacions dels Bombers. Els efectius van tallar l'N-II dues hores i mitja, i els vehicles es van desviar per les sortides 2 i 3 de l'autopista AP-7.

Tres accidents mortals

Des de principis d'any s'han hagut de lamentar tres accidents amb víctimes mortals a la xarxa viària gironina. El primer es va originar el 2 de gener, a l'Escala. Un motorista va morir en xocar contra una paret, a la travessera de la Bisbal. L'home va perdre el control de la moto, va sortir de la carretera i va topar contra el mur d'una casa. A causa de l'impacte, va sortir impulsat per sobre de la paret i va caure al jardí de l'immoble. La víctima tenia 39 anys i era veí de l'Escala.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia