Successos

El conductor mort en un xoc a Capmany era un veí de Llançà

L'home que diumenge va perdre la vida en un accident de trànsit a l'N-II, a Capmany, era un veí de Llançà, Enrique Carrillo Alacid, de 60 anys. El sinistre es va desencadenar a tres quarts de sis de la tarda al punt quilomètric 769, on es va produir una aparatosa col·lisió entre tres vehicles. Dos dels cotxes van xocar primer frontalment en envair un el carril contrari, i un tercer automòbil va acabar topant contra els altres dos. Els fets van passar a prop del club Madam's. Com a conseqüència, va morir el conductor d'un dels turismes i hi va haver quatre ferits. Dues persones –una d'elles va ser la víctima mortal– van quedar atrapades als vehicles i van haver de ser excarcerades pels bombers. En el cotxe en què viatjava Carrillo també hi anava la seva dona; en un altre vehicle hi havia un matrimoni amb la seva filla de 9 anys, i en un tercer, amb matrícula francesa, hi anava un ciutadà marroquí tot sol.

Els ferits van ser la nena de 9 anys, que presentava contusions lleus i va ser traslladada a l'hospital de Figueres; la seva mare, de 45 anys, en estat menys greu, també evacuada a Figueres; el pare de la menor, de 52, menys greu i conduït a l'hospital Trueta, on els sanitaris també van portar una dona de 58 anys amb policontusions, que és l'esposa de l'home que va perdre la vida.

El mateix diumenge, la menor de 9 anys va rebre l'alta mèdica, mentre que la dona de 45 continuava ahir ingressada a urgències de l'hospital de Figueres. D'altra banda, l'home de 52 anys va ser intervingut quirúrgicament ahir al Trueta, on evoluciona favorablement, i la dona de 58 anys estava estable i, segons fonts de l'hospital, tampoc corria perill.

Tan sols deu hores abans, es va registrar un altre tràgic sinistre a la xarxa viària gironina. Dos ocupants d'un Skoda Fabia que circulaven en sentit sud van morir en una col·lisió frontal amb un camió a la C-35, a Hostalric. Al volant del cotxe hi anava Iburahima Ceesay Ceesay, un veí de Vidreres de 18 anys, i de nacionalitat espanyola; al seient del copilot, hi viatjava un noi de Maçanet de la Selva, Mussa Kambayo, de 19 anys i de nacionalitat senegalesa. El conductor del camió, per la seva banda, va resultar il·lès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia