Successos

Successos

Una veïna de la Bisbal mor en un xoc frontal a Ullastret

L'accident es va produir a la carretera GI-644, quan un dels dos vehicles va envair el carril contrari i van topar de cara

El conductor de la furgoneta implicada va resultar ferit lleument

Una veïna de la Bisbal d'Empordà de 31 anys, Ainoha Muñoz Algarrada, va morir ahir en una topada fatal a Ullastret. L'accident es va esdevenir pels volts d'un quart de cinc de la tarda al punt quilomètric 5,4 de la carretera GI-644. Per causes que els Mossos d'Esquadra estan investigant, es va produir un xoc frontal entre una furgoneta Volkswagen Caravelle i el BMW sèrie 320 de la víctima, que viatjava sola, després que un d'ells envaís el carril contrari. En el moment de la topada la carretera era molla perquè havia plogut força a la zona. Fins al lloc de l'accident es van desplaçar cinc dotacions dels Mossos d'Esquadra, quatre dels bombers, i l'helicòpter i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Malauradament, els sanitaris no van poder fer res per salvar la vida de la jove, que va acabar morint a conseqüència de les greus ferides que havia patit en la topada. Pel que fa al conductor de la furgoneta, va resultar ferit lleument.

La topada mortal va obligar a tallar la carretera en tots dos sentits de la marxa mentre els serveis d'emergència treballaven en el servei, i posteriorment en la retirada dels vehicles implicats.

Quatre de mortals

Es tracta del quart accident mortal d'aquest any a les comarques gironines, on han mort cinc persones per aquesta causa. El pitjor d'aquests accidents va tenir lloc diumenge, quan van morir dos joves a Hostalric. Els dos ocupants d'un vehicle Skoda Fabia van morir en una col·lisió frontal que es va produir a la C-35. Al volant del cotxe hi anava Iburahima Ceesay Ceesay, un veí de Vidreres de 18 anys i de nacionalitat espanyola, i al seient del copilot hi viatjava un noi de Maçanet de la Selva, Mussa Kambayo, de 19 anys i de nacionalitat senegalesa.

Malauradament, el mateix diumenge a la tarda es va produir un altre tràgic sinistre. Es va desencadenar a l'N-II, a Capmany, on hi va haver una aparatosa col·lisió entre tres vehicles. Com a conseqüència, va morir un veí de Llançà, Enrique Carrillo Alacid, de 60 anys.

LA XIFRA

5
persones
ja han mort aquest 2017 víctimes d'accidents de trànsit a les comarques gironines.

LA DATA

15.01.17
és un dia
negre a la demarcació, ja que en poques hores van morir tres persones en dos accidents.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia