Successos

Les retencions es repeteixen a la C-16 en la tornada

L'operació tornada cap a l'àrea metropolitana de Barcelona va ser complicada ahir al vespre, especialment a les vies que connecten la capital amb el Pirineu. Així, després del col·lapse monumental que es va viure divendres a la C-16 entre el Baix Berguedà i l'entrada al túnel del Cadí, ahir hi va haver retencions de 27 quilòmetres de cua entre la boca sud del túnel del Cadí i Berga, i un parell de quilòmetres d'aturades abans d'accedir al peatge. També es circulava lentament a l'N-260 entre Planoles i Ribes de Freser.

Les cues quilomètriques a la C-16 han indignat els alcaldes, que han criticat la concessionària del túnel del Cadí perquè no tenia la via en condicions després de la nevada. “Es pot exigir a una via de peatge de les més cares de Catalunya que estigui en condicions”, va dir l'alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira. Per la seva banda, la concessionària del túnel manté que va seguir els protocols i que divendres van treballar-hi 10 màquines llevaneu i que s'hi van abocar 115 tones de sal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia