Successos

successos

Localitzen el cos sense vida de l'home desaparegut a la riera de l'Anyet

Els equips de recerca l'han trobat més avall d'on el cotxe va quedar encallat

El equips de recerca han recuperat aquest dilluns al matí el cos sense vida de l'home de 60 anys que divendres a la nit va desaparèixer junt amb la seva dona després que el seu cotxe caigués a la riera de l'Anyet, a l'Alt Empordà, segons ha explicat el conseller d'Interior, Jordi Jané, en el transcurs de la roda de premsa per presentar el balanç de sinistralitat viària.

El cos ha estat localitzat per una dotació de Bombers del Parc de Santa Coloma de Farners una mica més lluny del punt d'on es va trobar el cadàver de la seva dona, de 59 anys, aquest diumenge. Al voltant de dos quarts de nou d'aquest matí, s'havia iniciat el dispositiu de recerca i s'havia ampliat fins a Castelló d'Empúries, amb la participació dels GRAE de muntanya i subaquàtics, Protecció Civil, els ADF i Mossos d'Esquadra, entre d'altres.

El matrimoni, que venia de Vilabertran i es dirigia a Rabós, circulava divendres en un tot terreny per una carretera local de Masarac i en un pas inundable el vehicle hauria caigut a l'aigua, segons les primeres hipòtesis. Les finestres del vehicle estaven obertes, el que va fer pensar als equips d'emergència que la parella va sortir del cotxe i després va ser arrossegat per la riera.

El director dels Serveis Territorials d'Interior a les comarques de Girona, Albert Ballesta, va explicar aquest cap de setmana que la causa “més plausible a hores d'ara” era la manca de visió que tenia el matrimoni a l'hora de creuar el passallís, com a conseqüència de la quantitat d'aigua que hi havia. “Creiem que el cotxe es va descavalcar d'una de les rodes en passar”, va indicar. El delegat d'Interior va voler destacar que a la zona de l'accident “mai havia passat res”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia