Successos

tribunals

judici per agressió

Rebaixa de pena per a l'acusat d'atacar la dona

El ministeri fiscal ha rebaixat de 13 a 9 anys de presó la petició de condemna que mantenia contra l'acusat d'intentar matar la seva exdona a ganivetades a Almacelles. Durant el judici celebrat ahir, l'home va reconèixer que el 10 de setembre del 2015 va atacar la seva exdona, de 37 anys, quan aquesta sortia de casa seva. La va apunyalar, primer al coll i després a l'abdomen, amb un ganivet de 21 centímetres.

La fiscalia inicialment demanava tretze anys de presó per un delicte d'intent d'assassinat i un any més per trencament de condemna, ja que en el moment de l'agressió l'home tenia una ordre d'allunyament per un delicte de lesions i amenaces a la dona. Finalment, però, la petició de pena va rebaixar-se fins als nou anys de presó pel delicte d'assassinat en grau de temptativa i mig any per trencament de condemna. La fiscalia ha tingut en compte un atenuant de reparació del dany –l'acusat ha pagat mil euros en concepte d'indemnització– i també un atenuant per drogoaddicció, ja que l'home, després dels fets, va donar positiu en drogues.

Segons els metges forenses, les ferides implicaven un risc per a la vida de la dona, ja que la de l'abdomen va causar una hemorràgia considerable i la dona “es podria haver dessagnat” si els serveis mèdics no hi haguessin intervingut amb rapidesa.

.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia