Successos

Detingut a Santa Pola un britànic acusat d'abusar de més de 30 xiquets

El pederasta de 70 anys ha exercit durant anys com a professor d'anglès en un col·legi del Regne Unit, on hauria abusat dels menors al magatzem del centre escolar

La policia de Tailàndia també el va detindre pels mateixos delictes

La Guàrdia Civil, en col·laboració amb l'Agència Nacional contra el Crim del Regne Unit (NCA), en una operació coordinada per l'Europol, ha detingut a Santa Pola (Baix Vinalopó) M.F, un agressor sexual que havia abusat de més de 30 xiquets al Regne Unit i Tailàndia. Segons informa l'institut armat, la busca es va iniciar després de l'anàlisi de l'ordinador d'un agressor sexual detingut a Holanda, en el qual es van localitzar imatges i xats de 15 menors que van patir els abusos de M.F i que van ser identificats.

El britànic ja havia estat detingut per la policia de Tailàndia després d'haver abusat de 9 xiquets, als quals enganyava amb diners i regals. En les imatges, que ell mateix gravava, es mostrava fent el símbol del cor amb les seues mans mentre abusava dels nens. Ara, ha sigut arrestat a Santa Pola i extradit al seu país, on està acusat de 45 delictes sexuals a menors, tant al Regne Unit com a l'estranger.

El detingut, de 70 anys, ha exercit durant anys com a professor d'anglès en un col·legi del Regne Unit i se li acusa d'haver abusat de diversos menors en el magatzem del centre educatiu, així com del seu propi fill adoptiu. M.F també ha estat membre del moviment escorta aconseguint un alt nivell. En 1986 va tractar d'adoptar un altre menor, però finalment li va ser denegat.

Després d'haver estat condemnat a Regne Unit i saltar-se la fiança imposada a Tailàndia, va canviar de nom i va vendre la seua casa per fixar la seua residència amb una nova identitat a l'Estat espanyol.

La Unitat Central Operativa (UCO) de la Guàrdia Civil i la Unitat Orgànica de Policia Judicial d'Alacant han sigut les encarregades de la investigació. Durant l'escorcoll del seu domicili, en el qual es va intervenir divers material informàtic, es va comptar amb la participació d'agents del NCA.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia