Successos

Successos

Desmantellen una plantació de marihuana a Pineda

Els Mossos d'Esquadra han denunciat un home de 26 anys i veí de Pineda com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública per tràfic d'estupefaents i per un delicte de defraudació de fluid elèctric. Amb aquesta actuació, els agents van aconseguir desmantellar un cultiu de 210 plantes de marihuana i 510 esqueixos en una casa particular del municipi maresmenc. Els agents, que tenien informació que al domicili hi havia un planter intensiu d'aquesta droga, van localitzar l'amo, que va reconèixer el fet. A partir d'aquí es va escorcollar l'habitatge i en una habitació amb la porta amagada per un armari de roba van trobar les plantes. L'espai estava preparat, a més, com a laboratori de plantació amb deu focus, sistema de refrigeració per aire forçat, tubs d'extracció, sistema de reg i termòstats per controlar la humitat. El jove, que és de nacionalitat espanyola, haurà de presentar-se al jutjat quan sigui citat pel jutge.

D'altra banda, la policia local de Sant Vicenç de Montalt va detenir el dia 6 de febrer passat un jove, veí de l'Hospitalet de Llobregat, al parc dels Germans Gabrielistes. Després de veure que actuava de forma sospitosa van identificar-lo i escorcollar-lo i li van trobar diverses substàncies estupefaents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia