Successos

Mor en bolcar el tractor a Sant Feliu de Buixalleu

L'home estava fent tasques de manteniment a la seva finca quan va tenir l'accident

Un veí va veure el vehicle cap per avall i la víctima atrapada

Un veí de Sant Feliu de Buixalleu de 65 anys va morir ahir al matí en bolcar el tractor que conduïa en un camí rural del seu mas. Va ser un veí de la zona que va veure el vehicle estimbat qui va donar l'avís als serveis d'emergència pels volts de tres quarts d'una del migdia. Al lloc de l'accident s'hi van desplaçar efectius dels Bombers de la Generalitat, Mossos d'Esquadra, Policia Local i una ambulància i un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Tot i la tasca dels sanitaris, no van poder salvar la vida de l'home, a qui els bombers van haver de rescatar de sota el tractor.

Tot apunta que l'accident va passar mentre l'home feia feines de manteniment de la seva finca. Per raons que els Mossos d'Esquadra estan investigant, el vehicle que conduïa va bolcar i l'home va quedar atrapat a sota. Ningú s'havia adonat del que havia passat fins que un veí va veure el tractor cap per avall. La víctima vivia al mas amb la seva filla i la dona, que en aquells moments no eren a la finca, que està situada a tocar del terme municipal d'Arbúcies.

Un any i mig

Cal remuntar-nos un any i mig enrere per trobar un accident de gairebé les mateixes característiques a les comarques gironines. El 16 de novembre del 2015, Miquel Vidal, un veí de les Preses de 58 anys, va morir en quedar atrapat sota el tractor que conduïa mentre feia tasques en un camp agrícola en uns terrenys amb diversos pendents. Els fets van passar pels volts de les cinc de la tarda, moment en què els serveis d'emergències van rebre l'avís d'un accident laboral en un camp agrícola del nucli del Mallol, a la Vall d'en Bas. Com ahir a Sant Feliu de Buixalleu, va ser també un veí el que va alertar que s'havia trobat, al costat d'un camp agrícola, el tractor bolcat. Quan els Mossos van arribar al lloc dels fets, van constatar que un tractor havia bolcat i que el conductor havia quedat atrapat a sota. Tot i la ràpida actuació dels serveis d'emergència, no es va poder fer res per salvar-li la vida.

LA XIFRA

65
anys
tenia el veí de Sant Feliu de Buixalleu. En el moment de l'accident estava sol al seu mas

LA DATA

16.11.2015
és el dia
que va tenir lloc el darrer accident semblant al d'ahir. Va ser al Mallol, on va morir un veí de les Preses


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia