Successos

tribunals

sentència

L'acusat del crim de Montblanc, culpable

El jurat considera provat que Jaume Solsona va matar Sara Lozano

El jurat popular va declarar ahir culpable l'acusat del conegut com a crim de Montblanc, Jaume Solsona. Segons van informar diverses agències, en el veredicte que es va emetre ahir a la tarda a l'Audiència de Tarragona, on en les darreres setmanes s'ha jutjat el cas, es considera provat que Solsona va asfixiar i va cremar viva Sara Lozano la nit del 24 al 25 d'octubre. El jurat, que va considerar culpable l'acusat per unanimitat, no va veure “creïble” la versió de Solsona, que va manifestar que la víctima havia decidit baixar del vehicle a l'Espluga de Francolí després de passar una nit junts per diversos locals nocturns. En aquest sentit, el veredicte recordava que al domicili de l'acusat s'havien trobat restes d'encenedors, de diaris i de revistes similars a les que havien aparegut sota el cadàver de la víctima.

El jurat tampoc no va apreciar cap atenuant per consum d'alcohol i drogues, ni pels trastorns de la personalitat de Solsona. Així mateix, el veredicte va destacar que la dona no duia aquella nit ni tan sols targeta de crèdit ni diners, i que l'últim senyal des del telèfon mòbil és del punt on va ser trobada morta.

El fiscal i l'acusació particular demanen quinze anys de presó i indemnitzacions superiors als 300.000 euros. Solsona, en llibertat provisional, no ingressarà a la presó fins que hi hagi sentència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia