Successos

policial

CAS PRETÒRIA

Reclamen al PSC dades de la campanya de Bustos

Els Mossos d'Esquadra es van presentar ahir a la seu del PSC de Barcelona del carrer Nicaragua per sol·licitar documentació sobre el finançament de la campanya de les municipals de Sabadell del 2011 de Manuel Bustos, les darreres eleccions que va guanyar, per incloure-la en la investigació del cas Mercuri. Els agents van mostrar el requeriment a la seu de Barcelona per obtenir la informació, ja que és on el PSC té centralitzada tota la comptabilitat, i els responsables del partit es van comprometre a col·laborar en la investigació i a lliurar-los les dades en les pròximes hores o dies quan l'hagin pogut localitzar.

De moment, Bustos ja ha estat condemnat en una de les 38 peces en què s'ha dividit el cas Mercuri a 16 mesos de presó i 4,5 anys d'inhabilitació. Es tracta de la peça per tràfic d'influències en la contractació a l'Ajuntament de Montcada i Reixac d'una ex-alt càrrec de la Generalitat, en què també van ser condemnats el seu germà, l'exsecretari d'organització del PSC Daniel Fernández, i l'exalcaldessa de Montcada, María Elena Pérez. També està pendent que es posi data al judici per la peça 30, en què s'investiga la suposada retirada de multes de trànsit a familiars seus, i ha declarat per altres peces respecte al cobrament irregular de dietes de regidors i col·locacions de càrrecs, entre d'altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia