Successos

tribunals

sentència

Presó per al culpable del crim de Montblanc

La secció segona de l'Audiència de Tarragona va acordar ahir l'ingrés a presó de Jaume Solsona, condemnat per la mort de Sara Lozano l'octubre del 2014 a Montblanc. Solsona va ser declarat culpable pel jurat popular el 16 de març, però continua pendent de la sentència del jutge. El condemnat continuava, però, en llibertat provisional, estat en què ja es trobava abans del judici després de fer efectiva una fiança de 37.000 euros. La vista celebrada ahir, però, es va fer a petició de l'acusació particular, que va sol·licitar aquesta mesura cautelar en espera de la sentència.

Solsona s'enfronta a una pena de fins a quinze anys de presó per homicidi (la defensa en demana la pena mínima de cinc anys). El fiscal i l'acusació particular també sol·liciten indemnitzacions superiors als 300.000 euros.

El condemnat va defensar durant el judici celebrat el mes passat la seva innocència, i va assegurar que la víctima va baixar del seu cotxe voluntàriament a l'Espluga de Francolí. Tot i això, el jurat popular va considerar per unanimitat que quedava provat que Solsona va ser el responsable de la mort de Sara Lozano, el cos de la qual va aparèixer en uns terrenys que havien estat propietat de la família del condemnat. El veredicte va destacar que al domicili de l'acusat s'havien trobat restes similars a les que havien aparegut sota el cadàver.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia