Successos

policial

detenció per agressió

Intenta matar el veí, a Olot, passant-li tres cops per sobre amb el cotxe

En un primer moment l'atropellament, dimarts a la carretera de la Cantina, es va considerar un accident

A part d'envestir-lo el va agredir amb un tornavís

L'atropellament amb un ferit molt greu ocorregut dimarts al matí a la carretera de la Cantina, a Olot, va ser un intent d'homicidi, segons han conclòs els Mossos d'Esquadra, que en un primer moment van iniciar l'atestat com si es tractés d'un accident. El mòbil: un litigi per una servitud d'un camí que utilitza la víctima i que passa per davant de la casa de l'agressor.

Els Mossos han arrestat Jordi Puig Ros, veí d'Olot de 39 anys, que, segons la investigació, conduïa la seva furgoneta Fiat Doblo i va envestir per l'esquena Juan Andrés Cabrejas Torres, veí seu, que anava a peu per la carretera N-260a. Després de tombar-lo i passar-li per sobre un primer cop, va recular i el va tornar a atropellar fent marxa enrere, i després encara va tornar a tirar endavant per passar-li per sobre un altre cop. Ara s'investiga si, a més a més, en sortir del vehicle el va agredir amb un tornavís.

L'atropellament voluntari va passar al punt quilomètric 89,2 de l'N-260a, l'anomenada carretera de la Cantina, que uneix Olot amb Vallfogona, passat el barri de l'Hostal del Sol, i a prop de la casa on viu Jordi Puig i no gaire lluny tampoc de l'habitatge de Cabrejas. L'escenari dels fets és als límits entre els termes municipals d'Olot i Riudaura.

Un litigi que mantenen fa temps Puig i Cabrejas per una servitud de pas d'un camí es perfila com el mòbil de l'atropellament. Per aquest litigi sobre el dret de pas del camí que passa molt a prop de l'habitatge de Puig, víctima i agressor havien arribat als tribunals, que van sentenciar en el sentit que Cabrejas té dret a transitar pel camí, ja que és d'ús públic. Una resolució que no va millorar les relacions entre els dos veïns.

Ahir Juan Andrés Cabrejas continuava ingressat a l'hospital Josep Trueta de Girona, on ja l'havien traslladat a planta, cosa que evidencia la seva bona evolució, a pesar de la gravetat de les ferides. Jordi Puig, que també va passar per l'hospital d'Olot amb ferides lleus, continuava als calabossos dels Mossos en espera de passar a disposició judicial en les pròximes hores.

LA DATA

04.04.17
Un home
va atropellar intencionadament el seu veí, amb el qual manté un litigi per una servitud de pas

LA XIFRA

3
cops
li va passar pel damunt amb el cotxe després d'envestir-lo per l'esquena.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia