Successos

policial

operació antiproxenetisme

Operació contra l'explotació sexual de dones

Els Mossos detenen 25 persones vinculades a una xarxa de proxenetes

El cos dels Mossos d'Esquadra va detenir ahir un total de 25 persones d'origen xinès en una operació duta a terme en diverses poblacions de la demarcació de Barcelona, i també a Pamplona, contra una organització acusada d'explotar sexualment 21 dones i cultivar 14.500 plantes de marihuana.

Segons van informar fonts policials a l'agència de notícies Efe, el cos policial va iniciar l'operació a dos quarts de set del matí i des de primera hora es van fer un total de divuit escorcolls en domicilis situats en poblacions de la demarcació de Barcelona com ara Santa Coloma de Gramenet, Badalona, l'Hospitalet de Llobregat, Sant Cugat, Sesgarrigues, Montcada i Reixac i, també, la capital catalana. Paral·lelament, altres cossos de seguretat, en coordinació amb els Mossos, també van fer escorcolls a Pamplona (Navarra), on es van detenir una vintena de presumptes membres de la xarxa d'origen xinès.

En l'operació –portada a terme per agents de la unitat central de bandes criminals de la divisió d'investigació criminal dels Mossos d'Esquadra– s'acusa els detinguts dels delictes d'explotació sexual i contra la salut pública, per tràfic de marihuana, i també de delictes per explotació de persones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia