Successos

Set ferits en una col·lisió frontal entre dos vehicles a l'N-II, a Vilademuls

Un home va ser traslladat en helicòpter, en estat crític, al Trueta

Una dona va resultar ferida greument i cinc persones més es van fer lesions de menys consideració

Un aparatós accident es va produir dijous a la carretera N-II, a l'altura del terme municipal de Vilademuls. Set persones van resultar ferides en un xoc frontal entre dos vehicles que es va produir al punt quilomètric 732 de la via, a prop del restaurant Sausa. Els automòbils implicats en la col·lisió eren un Seat Ibiza i una monovolum Peugeot 2008. Els cossos d'emergències van rebre l'avís quan passaven pocs minuts de tres quarts d'onze del matí. Els efectius dels Bombers van alliberar un dels ocupants, que havia quedat atrapat en un dels cotxes. L'home va ser traslladat en helicòpter, en estat crític, a l'hospital Josep Trueta de Girona. Al mateix centre sanitari hi van ser traslladades dues dones: una va resultar ferida greument i l'altra presentava lesions de menys consideració.

Dues dones, un nen i una nena van ser conduïts, en estat menys greu, a l'hospital de Figueres, mentre que un home en va sortir il·lès. Segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT), fins a la zona s'hi van dirigir immediatament tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, un helicòpter medicalitzat, deu patrulles dels Mossos d'Esquadra i set ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Desviaments per la GI-513

Mentre van durar les tasques de gestió de l'accident, els agents de trànsit van tallar la carretera en els dos sentits i feien desviar els vehicles per la GI-513, en direcció a Banyoles i Orriols. La via va quedar tallada dues hores al tram de l'accident. Uns operaris van enretirar amb grues els dos cotxes i la circulació per aquest punt es va normalitzar a la una del migdia.

LA XIFRA

2
menors –un nen i una nena– van ser assistits a l'hospital de Figueres, on també van ser ateses dues dones.

LA DATA

13.04.17
Un turisme i una monovolum van resultar implicats en la col·lisió. Només un dels ocupants va sortir il·lès.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia