Successos

policial

Els Mossos celebren el Dia de les Esquadres

La celebració del Dia de les Esquadres a la regió policial de Ponent va servir ahir per fer un acte de reconeixement a 145 mossos d'esquadra, 13 ciutadans, 16 agents de les policies locals de Lleida, Balaguer, Agramunt i Alcarràs, i per entregar quatre felicitacions a personal de l'administració. L'intendent Xavier Monclús va posar en relleu la tasca de les investigacions, que han permès la desarticulació de grups que han comès delictes contra el patrimoni, i també la feina que va fer una unitat de l'Arro que va ajudar a desallotjar un grup de persones discapacitades en l'incendi d'un edifici.

Durant l'acte, que es va celebrar a la nau central de la Seu Vella de Lleida, l'intendent i el delegat del govern van voler tenir unes paraules de record per als dos agents rurals assassinats per un caçador a Aspa.

Monclús va agrair la tasca de tot el cos policial en el darrer any i també va valorar positivament el seu retorn com a màxim càrrec policial a la regió de Ponent, d'on ell és originari, després del seu pas per les Terres de l'Ebre. En aquest sentit, va agrair la tasca del seu predecessor i “bon amic”, el fins ara intendent a Lleida, Josep Lluís Rossell.

Pel que fa al balanç policial de l'any, Monclús va destacar la feina que s'ha fet en la prevenció en robatoris a cases i sobretot al món rural.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia