Successos

Envesteixen un cotxe dels Mossos després d'una persecució de Capmany a Figueres

Una persecució des de Capmany fins a Figueres va acabar amb un cotxe patrulla dels Mossos envestit pel cotxe dels fugitius, un dels quals va ser detingut però l'altre va aconseguir fugir a peu.

La persecució va començar ahir a la matinada quan un agent de trànsit de paisà dels Mossos que feia un control a l'altura del km 770 de l'N-II, en sentit nord, a Capmany va veure baixar un cotxe amb plaques de matrícula franceses que circulava a tota velocitat i en sentit sud. L'agent va seguir el cotxe fins a Figueres i, quan es va aturar en un semàfor, es va identificar com a policia i va fer senyals al conductor perquè s'aturés al voral. El conductor va arriar i va començar a circular temeràriament i fent cas omís dels semàfors per Figueres. El mosso va posar els prioritaris al vehicle camuflat i va començar a seguir el cotxe escàpol però va demanar ajut a la patrulla uniformada que treballava amb ell a l'N-II. La persecució dels fugitius va durar uns 4 quilòmetres, fins que la patrulla uniformada va barrar el pas dels fugitius al ramal d'incorporació a l'antiga N-II deixant el vehicle policial travessat. Els agents van baixar del cotxe per seguretat. Això va evitar que resultessin ferits, ja que el cotxe dels fugitius va clavar trompada al cotxe patrulla, que va haver de ser retirat amb una grua.

Després del xoc amb el cotxe dels Mossos, els dos ocupants del vehicle francès van baixar i van sortir corrent del seu cotxe. Una patrulla de la comissaria de Figueres va aconseguir detenir un dels fugitius: un noi de 19 anys, veí de Tolosa, de nacionalitat francesa però origen magrebí. En l'inspecció al vehicle no es va trobar res sospitós però quan es va escorcollar el detingut els mossos li van trobar 7.100 euros que duia amagats dins d'una sabata. El detingut va explicar que els diners eren per anar de festa durant el cap de setmana. Els Mossos continuen investigant per trobar l'altre fugitiu i aclarir per què duien els diners.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia