Successos

Successos

La cabina d'un camió s'encasta en una casa

Un camió que només circulava amb la cabina va perdre el control ahir al matí i va quedar encastat en una casa de la Curullada situada al costat de l'antiga N-II. El vehicle va poder girar abans de xocar frontalment contra l'immoble però hi va impactar amb la cua i va esfondrar una part de l'estructura, que al seu torn va aixafar una furgoneta que hi havia a dins. Ni la dona que hi havia a la cuina de la casa, situada a la part superior, ni els dos ocupants del camió van resultat ferits.

El propietari de la casa, Antonio Freixes, que era en un altre magatzem a uns cinquanta metres, va explicar que havia sentit una “gran frenada seguida d'un soroll de rodes per la carretera” i després un “fort tro”. Aleshores va sortir del magatzem i va veure el camió encastat de cul enrere a la paret.

Els tècnics i pèrits de l'assegurança van començat els treballs per apuntalar l'estructura i tapar provisionalment l'obertura que va quedar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia