Moren dos conductors en col·lidir els seus vehicles, a l'Alt Penedès

Dos conductors van morir ahir a un quart de sis de la tarda, quan els vehicles que conduïen van col·lidir a la carretera C-15, al terme municipal per Torrelavit (Alt Penedès), segons van informar els Mossos d' Esquadra. En l'atenció dels accidentats hi van intervenir cinc dotacions de la policia, sis dotacions dels bombers, serveis sanitaris i manteniment de carreteres.

Atropellat a Mataró

D'altra banda, un vianant va morir atropellat ahir a la tarda per un vehicle a l'N-II, al seu pas per Mataró i a l'altura de l'hotel Castell de Mata. Tot apunta que la víctima anava en cotxe en direcció a Girona per l'N-II, va aparcar a un lateral i va creuar la calçada, quan un altre cotxe, en sentit Barcelona, no el va veure i va envestir-lo, segons l'agència ACN. Passades les vuit del vespre, dues dotacions de la policia catalana eren al lloc dels fets en espera que la comitiva judicial fes l'aixecament del cadàver.

A més, tres joves van resultar ferides ahir després que el vehicle en què viatjaven sortís de la carretera C-31, a Tallada d'Empordà. A causa de l'accident, que es va produir a tres quarts de sis de la matinada, una de les noies, de 19 anys, va resultar ferida de caràcter greu i va ser evacuada a l'hospital Trueta de Girona. Les altres noies van resultar ferides lleus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.