Successos

Dos detinguts per haver retingut i explotat treballadors agraris

La Guàrdia Civil ha detingut un home de 38 anys i una dona de 30, tots dos naturals de Romania i residents a la comarca del Baix Cinca, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de persones amb finalitats laborals. Els arrestats mantenien retingudes cinc persones, tres dones i dos homes, tots de nacionalitat romanesa, en una casa aïllada al mig del camp. Els tenien confinats sense llum ni aigua corrent.

Els detinguts oferien treball en empreses agràries en unes condicions que posteriorment no es complien i, a més, retiraven la documentació als treballadors. Arran de l’avís d’uns familiars d’una de les víctimes, la Guàrdia Civil va poder localitzar l’habitatge on es trobaven retingudes les cinc persones.

Abans de ser alliberats, els dos homes s’havien pogut escapar i havien arribat a Fraga, però, a causa de la por que sentien per possibles represàlies, no es van atrevir a anar a la comandància de la Guàrdia Civil per formular la denúncia. La Guàrdia Civil d’Osca va rebre el 19 de maig l’avís d’una persona que informava que un familiar seu estava retingut en una finca agrícola.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia