Successos

Successos

Dos morts en topar un turisme amb un minibús

L’accident va tenir lloc al túnel del Figaró, quan el cotxe va col·lidir amb el minibús, amb 20 viatgers, quan l’estava avançant

Van tallar la via en els dos sentits

Dues persones van morir ahir a la tarda en un accident de trànsit en què es van veure implicats un minibús i un turisme a la C-17, al terme de la Garriga. El sinistre es va produir al túnel del Figaró, en sentit sud, quan el cotxe avançava el minibús i, per causes que encara es desconeixen, va topar amb la part lateral. Al minibús, hi anaven vint persones, les quals, segons va informar a Catalunya Informació l’alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó, tornaven a casa després de passar un dia d’excursió a Prats de Molló (Vallespir). Al cotxe hi anaven quatre persones. A causa de l’accident, també van resultar ferides dues persones, mentre que les altres vint implicades en l’accident van resultar il·leses. Les dues víctimes mortals anaven a l’interior del minibús. L’alcaldessa va insinuar com a causa probable un error humà del conductor del turisme. Budó va reconèixer que la C-17 és una carretera amb traçats difícils, però hi va afegir que “de vegades els accidents es produeixen malgrat el tipus de via per on circulin els vehicles”.

Segons el Servei Català de Trànsit, el sinistre es va produir a les 18.26 hores, al punt quilomètric 34. Fins al lloc, s’hi van desplaçar dotze dotacions dels bombers, efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques i sis patrulles dels Mossos d’Esquadra. En un primer moment, els serveis d’emergències temien que algunes de les persones haurien pogut quedar atrapades a dins del minibús, tot i que les persones il·leses van poder sortir del vehicle.

L’accident va obligar a tallar la via en els dos sentit de la marxa per tal de facilitar les tasques dels efectius d’emergències. Al voltant de les vuit del vespre es va obrir un carril en el sentit nord, mentre que per al sentit sud es va desviar el trànsit per l’interior, a l’antiga carretera que fa una variant al túnel. Les cues que es van formar a causa de l’accident van ser quilomètriques.

LA XIFRA

20
persones
són les que anaven en el minibús implicat en l’accident del Túnel del Figaró, ahir a la tarda.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia