Successos

policial

operació antidroga

Onze detinguts per tràfic de drogues al Tarragonès

L’operació està vinculada a les detencions al barri de Sant Salvador a Tarragona el 18 de maig passat

Onze persones van ser detingudes ahir en una operació antidroga dels Mossos d’Esquadra en diversos municipis del Tarragonès, i amb l’epicentre a Torredembarra. L’acció policial d’ahir està vinculada amb el gran desplegament que es va fer pel mateix motiu al barri de Sant Salvador de Tarragona el 18 de maig, i que va acabar amb 27 detinguts sospitosos de delictes contra la salut pública, de blanqueig i de pertinença a organització criminal.

En total, els agents van fer ahir set entrades a domicilis i locals a les poblacions de Torredembarra, Creixell i Tarragona. Les diligències estan en mans del jutjat d’instrucció número 1 de Tarragona, que les ha declarat secretes. Entre les diverses detencions, destaca la del propietari de la cafeteria i restaurant Fabiola de Torredembarra, que és a primera línia de mar. Del mateix establiment, els Mossos d’Esquadra també es van endur caixes amb documentació i diverses pertinences. També a Torredembarra, al carrer Barcelona, es va detenir una dona que seria la parella sentimental d’un dels detinguts el mes de maig passat a Sant Salvador.

En total, els Mossos d’Esquadra van localitzar durant els escorcolls un total de 15.000 euros en metàl·lic, tres quilos i mig d’haixix, cent grams de cocaïna i 750 cabdells de marihuana llestos per al consum. També es van comissar tres vehicles, telèfons mòbils, material per a la distribució de droga, dues armes llargues i diversa documentació.

LA XIFRA

3,5
quilos d’haixix
són els que es van localitzar ahir. També es va comissar cocaïna i 750 cabdells de marihuana.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia