Successos

Absolt el veí de Vilallonga acusat de violar la filla

L’Audiència de Girona ha absolt el veí de Vilallonga de Ter que s’enfrontava a deu anys de presó acusat de violar la filla de 13 anys l’estiu del 2014. La sentència ressalta que la declaració de la menor té “incoherències i contradiccions” i no descarta que denunciés el pare per venjança, perquè l’havia renyat “excessivament” per no haver fet les feines de casa que li pertocaven. La sentència també recull que la mateixa nena, i en dates similars, va denunciar un menor per violació. El cas es va arxivar quan la nena va reconèixer que les relacions sexuals havien estat consentides. Per això, l’Audiència exposa que la menor va actuar, en aquella ocasió, amb “falta d’escrúpols” acusant en fals un menor. L’Audiència no considera provades les acusacions i s’acull a la tesi de la defensa, encapçalada pel lletrat Jordi Colomer, que en demanava l’absolució.

“Res del que ha relatat la menor ha quedat acreditat”, recull la sentència de la secció tercera de l’Audiència de Girona, de la qual ha estat ponent la magistrada Sònia Losada.

La sentència no dona suficient credibilitat al relat de la menor, que assegurava que l’agost del 2014 el seu pare havia entrat a la seva habitació aprofitant que estaven sols a casa, l’havia llançat a sobre el llit i l’havia forçat a mantenir relacions sexuals amb penetració.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia