Successos

Quatre treballadors d’un centre comercial, atesos per fum a Girona

Un incendi que es va originar al centre comercial Carrefour del barri de Sant Ponç de Girona va provocar que quatre treballadors haguessin de ser atesos per intoxicació per fum. Els fets van ocórrer pels volts d’un quart de vuit del matí a l’avinguda de França. Una trucada al servei d’emergències avisava que sortia un intens fum d’un supermercat que en aquells moments estava tancat al públic, però dins del qual hi havia treballadors. Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar fins a cinc dotacions dels bombers, així com patrulles de la policia local i Mossos d’Esquadra. El foc s’havia originat al motor d’un congelador on es guarda el pa. Els bombers van haver d’apagar l’incendi i posteriorment ventilar el centre comercial, que va quedar ple de fum. No hi va haver ferits de consideració, tot i que quatre treballadors van haver de ser traslladats a l’hospital Josep Trueta per inhalació de fum.

Foc en un camió

D’altra banda, els bombers també van haver de treballar en l’extinció d’un incendi que va afectar el remolc d’un camió a l’AP-7, a l’altura de Capmany.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia