Ingressa a la presó l'acusat d'atracar una entitat bancària de Móra d'Ebre

Una exhaustiva investigació dels Mossos d'Esquadra ha permès detenir un veí d'Esplugues de Llobregat, de nacionalitat espanyola i de 42 anys, que suposadament estaria al darrere d'un robatori amb violència i intimidació en una entitat bancària de Móra d'Ebre. Segons van concretar ahir fonts properes al cas, l'atracament es va produir el passat 30 d'octubre, quan l'individu va irrompre al banc armat amb una pistola. El sospitós, que va amenaçar els treballadors amb l'arma de foc, va aconseguir apoderar-se d'una gran quantitat de diners; i, tot seguit, va fugir corrents amb el botí.

Nombrosos antecedents

Les diverses gestions dutes a terme pels efectius de l'àrea territorial d'investigació (ATI) de la regió policial de les Terres de l'Ebre van permetre identificar el presumpte autor dels fets, que va ser arrestat a Sant Boi de Llobregat. Es dóna la circumstància, a més, que l'home presenta nombrosos antecedents per delictes similars. L'acusat va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Gandesa, que va decretar el seu ingrés provisional a la presó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.