Successos

El Mosso que va matar terroristes és un veterà al cos

L’agent dels Mossos d’Esquadra que va abatre quatre terroristes a Cambrils és un policia amb 11 anys d’experiència a la policia catalana, que va actuar després que els assaltants envestissin una companya seva en un control policial. El major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, ha mostrat el seu suport a l’agent.

Cinc veïns d’Alcanar encara no poden tornar a casa

Cinc dies després de la primera explosió a Alcanar, cinc veïns desallotjats de la urbanització Montecarlo encara no poden tornar a casa per les tasques de desenrunament al xalet on es van registrar les explosions. Els artificiers dels Mossos, els Tedax, van començar fent detonacions controlades a la finca divendres, dissabte i també aquest diumenge, però els treballs no han conclòs i està previst que segueixin avui. A la finca hi havia més d’un centenar de bombones de butà. Inicialment va caldre desallotjar fins a catorze persones, però la majoria, excepte els cinc veïns, ja han pogut tornar a casa seva.

El coratge del turista que va fer companyia a un nen

Harry Athwal és un turista britànic de 44 anys que s’ha convertit en símbol de valentia, humanitat i ajuda a les víctimes dels atemptats. Athwal, natural de Birmingham, era al balcó del primer pis d’un restaurant de la Rambla quan la furgoneta va envestir desenes de persones. L’home va arriscar-se baixant al carrer per auxiliar un nen que estava malferit. “Va ser instintiu. Vaig córrer directament cap a ell”, ha declarat als mitjans britànics. “Li vaig prendre el pols i no en tenia. Vaig posar la meva mà sobre la seva esquena i vaig pensar que se n’havia anat. No volia deixar aquest nen sol enmig del carrer”, assegura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia