Successos

Cop islamista a Barcelona

Les entitats d’immigrants condemnen l’atemptat i defensen el model de convivència de Catalunya

La Taula de Ciutadania i el Consell Municipal participaran junts a la manifestació de dissabte sota el lema “Contra l’odi, un sol poble”

Les entitats representades a la Taula de Ciutadania i Immigració de Catalunya i al Consell Municipal d’Immigració de Barcelona s’han reunit aquest dilluns conjuntament per primera vegada des dels atemptats de la setmana passada.

Les dues associacions han consensuat un manifest que no només condemna els fets sinó que també s’erigeix en defensa del model de convivència. “Els que volen sembrar la por i el terror ho fan per alimentar l’odi, per aixecar murs i estendre rumors; davant la ideologia de l’odi, el que aixequem és la veu per dir alt i clar que la pau i la no violència són el nostre camí; continuarem reforçant ponts, teixint relacions i reconstruint tot allò que han pretès destruir”, han advertit després d’una reunió en què les entitats han acordat també participar com un bloc unitari a la manifestació de dissabte sota el lema ’Contra l’odi, un sol poble’.

Han presidit la reunió la consellera d’Afers Socials, Dolors Bassa, i el tinent d’alcalde de Drets de Ciutadania, Jaume Asens, que s’ha mostrat preocupat per les mostres de racisme a les xarxes socials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia