Successos

La família berguedana demana respecte

Arran de la publicació de la identitat de Driss Oukabir, les xarxes es van omplir amb la suposada vinculació del noi amb una jove de Berga. La família s’ha pronunciat a través d’un comunicat en què “condemna i rebutja fermament els atemptats” i “se solidaritza amb les famílies i les víctimes que aquests han generat”.

La família ha confirmat que la filla havia mantingut una relació amb Oukabir, “la qual feia vora un any que passava per mals moments”, i que, per aquest motiu, “el contacte entre ambdós va ser ben poc en les setmanes prèvies als fets ocorreguts”; així, reafirma que la jove no té ni va tenir “cap implicació amb els actes”.

També han aprofitat per lamentar i denunciar algunes situacions que han patit per la ràpida difusió de la notícia, ja que asseguren que s’han trobat amb “males mirades i comentaris despectius al carrer” i, fins i tot, “algun dels integrants de la família ha perdut la feina”. Tot i això, en el text afirmen que el conjunt familiar “allarga la mà als conciutadans” del Berguedà, on fa 35 anys que viuen, i demanen “comprensió, respecte i convivència” per seguir “com fins ara”.

La família clou el comunicat donant testimoni que els fets produïts “no representen ni la seva cultura ni la seva religió”, i que “l’islam és pau”, fent seva la crida de “No tenim por” nascuda pels fets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia