Successos

El jutge prorroga la detenció del presumpte piròman del Bages

El presumpte autor de dos incendis d’Artés passarà previsiblement avui a disposició judicial, després que el jutge hagi autoritzat als Mossos d’Esquadra a prorrogar la seva detenció per continuar investigant el cas. Tot i que inicialment estava previst que passés a disposició del jutge entre dissabte i diumenge, fonts policials han explicat que s’ha demanat més temps al jutge i que el detingut continua a comissaria.

Els Mossos van detenir dijous un veí d’Artés de 39 anys com a possible autor de dos focs al seu municipi, un dels quals va cremar 363 hectàrees. Segons fonts policials també hauria cremat el cotxe d’uns veïns que viuen al mateix bloc de pisos on resideix ell actualment, poques hores abans de la seva detenció. A casa seva s’ha trobat documentació falsa, que utilitzava per simular que treballava fent tasques de seguretat.

Es continua investigant si està implicat també en altres incendis d’aquest estiu al Bages. En concret, no es descarta la seva autoria en els tres focs que s’han declarat en les últims setmanes a Navarcles, incendis que els Agents Rurals cataloguen com a intencionats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia