Busquen un home de 40 anys de Bàscara que va desaparèixer el dia 27 de desembre

Els Mossos d'Esquadra busquen un home de 40 anys i veí de Bàscara, Domènec Sala Martínez, que va desaparèixer de casa seva el passat 27 de desembre. Sala, que fa anys que es medica per problemes de depressions, vivia amb la seva mare a Bàscara. El 27 de desembre, la dona va anar a la quina de Vilamalla i ell es va quedar llegint a casa seva. Quan la mare va tornar, el seu fill ja no hi era. Segons ha pogut saber la família, l'última vegada que algú va veure Domènec Sala va ser la tarda del mateix dia 27, quan va anar a comprar quatre cerveses en un bar del municipi, que és just davant de casa seva. Els familiars del desaparegut han comprovat que Sala no va pujar a cap autocar i, a més, recorden que tampoc no pot conduir a causa de la medicació que pren. «Tot plegat és molt estrany», comenta la seva cosina. L'home va deixar a casa seva el mòbil, la documentació personal i tota la seva roba i l'únic que es va endur van ser algunes de les pastilles que prenia, l'agenda i les ulleres de llegir. «Últimament havia millorat molt dels seus problemes», afegeix la cosina. Després de la desaparició, la família va contactar amb els Mossos d'Esquadra perquè fessin una recerca per la zona, perquè sospitaven que Sala no podia ser gaire lluny. «Ens van dir que podia ser una desaparició voluntària i no es va poder fer la recerca immediatament», recorda la noia. Fonts de la policia, però, mantenen que el cas s'està investigant a fons.

Els familiars sostenen que Sala, conegut com Mingu, no ha marxat de casa voluntàriament: «Estem segurs que hauria dit alguna cosa. Tota la vida ha viscut amb la seva mare i mai no ha fet una cosa així.» És per això que han facilitat a la policia les últimes trucades que el desaparegut va fer des del telèfon mòbil, perquè les investiguin. També està previst que es faci una batuda intensa per Bàscara i les rodalies i també per Sant Pere Pescador, que era un lloc que agradava molt al desaparegut.

Domènec Sala Martínez, que no treballava a causa de la seva incapacitació per malaltia, porta tatuatges a darrere el clatell, els braços i l'esquena i actualment està més prim que a la fotografia que ha facilitat la família, la qual demana que si algú té alguna pista truqui als Mossos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.