Successos

Successos

Dos camioners detinguts a Girona pel transport de 72 quilos de marihuana

Els Mossos els van aturar en un control de trànsit a l’AP-7

També duien 1.980 euros en una ronyonera

El jutge ha ordenat el seu ingrés a la presó

En un cofre, dins de bosses d’esport i en sacs de ràfia. Aquests són els diferents llocs on dos xòfers d’un camió que va ser aturat a Girona transportaven ocults un total de 72 quilos de marihuana. L’actuació policial va tenir lloc el 31 d’agost i la van dur a terme els Mossos d’Esquadra de l’àrea regional de Trànsit. Els efectius van parar el vehicle de gran tonatge en un control al punt quilomètric 68 de l’AP-7, a l’altura de la capital gironina. L’objectiu dels agents era revisar el tacògraf i ratificar si s’havien complert els temps de descans i conducció reglamentària. Quan els Mossos van accedir a la cabina per inspeccionar l’aparell van veure, però, una bossa transparent plena de cadells de marihuana en un cofre situat a la part central del camió. Van examinar a continuació el vehicle de manera més minuciosa i van localitzar una gran quantitat de marihuana tant a la cabina com al remolc. Van trobar, a més, 1.980 euros a la ronyonera d’un dels dos conductors del camió.

Els Mossos van intervenir un total de 72 quilos de marihuana que traslladaven amagada a l’interior de bosses d’esport i sacs de ràfia. Es calcula que aquesta droga hauria tingut un valor de 391.000 euros una vegada introduïda al mercat il·legal.

Davant les evidències, els agents van arrestar-los per un delicte contra la salut pública. Els investigats tenen 40 i 43 anys, són de nacionalitat eslovena i amb domicili a Grosuplje i Ljubljana (Eslovènia). Van passar el 2 de setembre a disposició del jutjat de guàrdia de Girona, que va decretar el seu ingrés provisional a la presó.

LA DATA

31.08.17
Els agents de trànsit dels Mossos van parar el camió en un control instaurat al quilòmetre 68 de l’AP-7.

LA XIFRA

1.742
plantes de marihuana
van ser comissades en una nau de Riumors, i van ser arrestats els 2 responsables del cultiu.

Desmantellat un cultiu de droga a Riumors

En una nau agrícola de Riumors els Mossos de la comissaria de Roses van descobrir-hi un cultiu de 1.742 plantes de marihuana i tots els estris necessaris per al seu manteniment. Els agents van detenir els responsables de la plantació, que dormien dins de la mateixa nau. Es tracta de dos joves de 23 i 25 anys de nacionalitat albanesa. Els arrestats, un dels quals tenia antecedents, van quedar en llibertat amb càrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia