Successos

Successos

Mor el conductor d’un turisme després de topar frontalment amb un camió a la N-240, a Vinaixa

El conductor d’un turisme ha mort aquest dimecres al migdia en un xoc frontal contra un camió tràiler a l’N-240 a Vinaixa (Garrigues), segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

L’accident s’ha produït poc després d’un quart de dues del migdia quan el tràiler i el turisme han col·lidit frontalment per causes que s’investiguen. Com a conseqüència, el conductor del turisme, que viatjava sol, ha resultat mort mentre que el conductor del camió ha resultat ferit lleu i ha hagut de ser tractat per ansietat.

La víctima mortal és un jove de 20 anys, M.J.R.F, de nacionalitat espanyola i veí de Les Borges Blanques. Arran de l’accident s’ha donat pas alternatiu a l’N-240 entre els quilòmetres 57,60 i 58,5 i a dos quarts de tres de la tarda la situació ha quedat normalitzada.

Fins al lloc s’hi han desplaçat quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, cinc dotacions dels Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies del SEM.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia