Confirmen la pena a la dona que va aterrar a Vilobí amb droga a les sabates

El Tribunal Suprem ha confirmat la sentència que va condemnar la dona que va aterrar a l'aeroport de Vilobí, en un vol procedent de Rotterdam, amb heroïna a les sabates, a més de la de l'home que la va anar a esperar.

La resolució judicial, de què ha estat ponent el magistrat Miguel Colmenro, entre altres coses, ha desestimat la possibilitat que el delicte contra la salut pública pel qual els acusats Maryama Nyanado i Salia Kanoute van ser condemnats a 7 anys i 2 mesos de presó, es pogués tractar d'un delicte d'aquest tipus però en grau de temptativa, com indicaven les defenses. La sentència del Tribunal Suprem assenyala que Nyanado va tenir a la seva disposició la droga almenys des que va sortir de Rotterdam, i que Kanoute la va anar a esperar a l'aeroport perquè sabia que la dona portaria la droga de què ell s'havia de fer càrrec.

Els fets van passar el 29 d'octubre del 2006 quan Nyanado va arribar a l'aeroport amb gairebé mig quilo d'heroïna a cada sabata. Allà l'esperava Kanoute i tots dos van marxar amb cotxe fins a la zona industrial d'Aiguaviva, on van ser detinguts pels Mossos d'Esquadra quan treien la droga de les sabates.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.