Troben mort a la Jonquera un noi de Vilablareix desaparegut el dia 2 de gener

Un jove de 23 anys veí de Vilablareix, Óscar Rojas, que estava desaparegut des del dia 2 de gener, va ser trobat mort diumenge a la Jonquera, en una zona boscosa arran de la carretera de Cantallops. Els equips de rescat van organitzar una batuda per la zona després que es localitzés el seu cotxe a la Jonquera i durant el rastreig es va descobrir el cos del noi, que, segons tots els indicis, s'havia llevat la vida.

El cas de Bàscara

D'altra banda, continua la recerca de Domènec Mingu Sala, el veí de Bàscara de 40 anys que està en parador desconegut des del 27 de desembre, quan se'l va veure per darrer cop en un bar de la població, on va comprar unes quantes cerveses i va marxar. No duia documentació. Els darrers dies, els seus familiars han centrat la recerca a la ciutat de Girona, on han repartit molts cartells amb la foto del desaparegut, perquè una persona que viu al carrer va dir a un agent policial que l'havia vist.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.