Successos

La Festa de la Verema s’inaugurarà per primer cop a Artés

La 22a edició de l’esdeveniment tindrà lloc el cap de setmana que ve al Bages

La Festa de la Verema del Bages arriba a la 22a edició en un cap de setmana històric per al país. Dissabte, 30 de setembre, i diumenge, 1 d’octubre, Artés serà la seu de l’esdeveniment que dona valor als vins de la DO Pla de Bages amb una variada programació d’activitats.

Per primer cop, l’acte d’inauguració es farà a Artés, a l’Espai Artium. Serà aquest divendres, a les set de la tarda, amb una xerrada tast. Dissabte al matí es durà a terme la Verema Solidària d’Ampans, a la finca d’Urpina, i a la tarda prenen força els Tastos amb ritme, que aquest any inclouen una gimcana, una exhibició de ball, actuacions castelleres i degustacions gastronòmiques dels restaurants Al Punt, La Llosa, La Sardana i La Xicra, amb concert de Jazz Sparrow. Diumenge serà el torn de les visites als cellers, la fira d’artesans i la trobada d’intercanvi de plaques de cava, entre altres activitats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia