Successos

Successos

Agraïment per la recerca de la dona de Cervià

La família de Teresa Nierga agraeix la feina i el bon tracte dels serveis d’emergència

La família de Teresa Coll Nierga, la dona de 84 anys veïna de Cervià de Ter que va estar desapareguda des del dimecres fins que divendres va ser localitzada morta dins del seu cotxe estimbat, ha emès un comunicat d’agraïment a tothom que va ajudar a buscar-la:

“La família de Teresa Nierga us volem donar les gràcies a tots, de tot cor. A tots els amics, veïns, tot el poble de Cervià de Ter i rodalia que us heu mobilitzat fins a altes hores de la nit amb llanternes, a peu, cotxes, tot terrenys... per camins i pentinant tots els racons possibles sense defallir en cap moment. A tothom qui ho ha difós des de les xarxes socials. A la premsa per tractar el cas amb tant de tacte i delicadesa. A Bombers, Mossos, helicòpter, ADF... per la seva professionalitat i humanitat. No només heu fet la vostra feina, sinó que ens heu fet sentir acompanyats i acollits en tot moment. El resultat no és el desitjat, però saber tot el que heu fet ens reconforta. Recordem-la tal com era ella, alegre, positiva i vital. Moltes gràcies a tothom, des del primer a l’últim. La família”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia