Successos

Successos

Un cas de lladres i policies

Un home reconegut com a lladre a la Jonquera topa al carrer amb uns agents de la Policía Nacional de paisà i acaba lesionat i al CAP després d’una esbatussada

La policia ha obert una investigació interna

La Policía Nacional ha obert una investigació interna per aclarir l’episodi amb agents del cos implicats que es va viure el dia 1 de novembre al vespre a la Jonquera i que va acabar amb un home, conegut pels seus múltiples antecedents, al CAP amb contusions i una esbroncada verbal i empentes entre agents dels Mossos i de la Policía Nacional al bell mig del carrer Major. Segons un informe elaborat pels Mossos, al qual ha tingut accés aquest diari, i elaborat a partir dels testimonis dels fets, el conegut lladre passava pel carrer davant d’un bar on hi havia alguns agents de la Policía Nacional que el van reconèixer com l’home que havia entrat a robar dies abans a casa d’un germà d’una agent. Els policies van sortir i se les van tenir amb el sospitós habitual. L’incident no va acabar amb les paraules perquè alguns veïns van trucar al 112 alertant que hi havia un home estès al carrer i que l’estaven apallissant. L’alerta va arribar als Mossos. Quan va arribar la patrulla de mossos, segons relaten a l’informe, van veure marxar un cotxe retolat de la Policía Nacional i un agent uniformat i altres persones que després també van saber que eren policies: una agent i un inspector que duia part de la uniformitat. Segons els mossos, la dona els va increpar dient-los que “ja era hora que els apliquessin el 155 perquè s’ho mereixien”. Després, segons l’informe dels Mossos, l’inspector se’ls va encarar dient que deixessin la dona tot dient: “No sabeu qui soc jo. Ho hauríeu de saber. Ara trucaré als teus caps i ja t’ho explicaran.” Després va pujar a un cotxe amb l’agent uniformat i van marxar. La dona es va quedar fins que un veí la va acompanyar cap a casa. Després d’això, els mossos van anar fins a una casa ocupada propera on els testimonis els van dir que havia anat l’home agredit. La porta estava bloquejada i l’home des de darrere deia que no es podia aixecar, que uns policies l’havien agredit i que volia una ambulància. Els mossos van cridar els bombers, que van obrir la porta a la força i després entre mossos i sanitaris van traslladar el ferit, Mohamed El Hmidi, al CAP, situat molt a prop, on li van donar assistència mèdica. La necessitava perquè les ferides eren ben visibles. Però, l’endemà ja se’l va tornar a veure rondant per la Jonquera i no ha volgut presentar denúncia. L’home forma part d’un grup d’una desena de persones que des de fa setmanes estan desestabilitzant la seguretat i l’ordre públic a la població, fent robatoris, tràfic de droga... Una situació d’inseguretat que ha motivat la creació d’una plataforma veïnal que lluita per restablir l’ordre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia