Successos

Successos

Cremen deu bungalous més a Torroella

Dijous ja es van cremar cinc casetes de fusta al càmping Castell de Montgrí

Un foc que va començar ahir després de les 7 de la tarda va cremar deu bungalous de les instal·lacions del càmping Castell de Montgrí de Torroella de Montgrí. Els bombers van apagar l’incendi i van evitar que les flames es propaguessin més enllà de les 10 casetes de fusta incendiades. Es dona la circumstància que aquesta setmana, concretament dijous, ja hi va haver un incendi en aquest mateix càmping que va cremar cinc bungalous.

La repetició d’incendis en tan poc marge de temps ha fet aixecar les sospites i els Mossos d’Esquadra de la Bisbal d’Empordà han obert una investigació per intentar aclarir si l’incendi d’ahir va poder ser ocasionat per una revifada, a causa del vent, del que es va produir dijous o si, per contra, al darrere d’aquests dos incendis hi ha la mà humana i algú ha calat foc a les instal·lacions del càmping situat a prop de la carretera entre Torroella de Montgrí i l’Estartit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia