Successos

Successos

Disset bungalous afectats pel foc al càmping de Torroella

Els Mossos investiguen les causes dels incendis seguits al Castell de Montgrí

El foc que dissabte al vespre es va declarar al càmping Castell de Montgrí de Torroella de Montgrí va acabar afectant disset bungalous de les instal·lacions. Deu de les casetes, de fusta i fibra, de 32 metres quadrats van quedar totalment cremades per les flames, tres més van quedar mig cremades i dues van quedar un xic afectades de l’exterior. En total, disset casetes afectades que s’han de sumar a les altres cinc que es van cremar en un primer incendi dijous. El foc de dissabte també va cremar una vintena d’arbres de les instal·lacions del càmping i va provocar l’explosió de 4 bombones de gas propà que hi havia a les casetes afectades.

Es dona la circumstància que una mitja hora abans que es calés foc al càmping els bombers també van haver d’anar a apagar un contenidor encès a la urbanització Torre Gran. Els Mossos investiguen les causes dels focs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia