Successos

solidaritat

Escuts policials per lluitar contra el càncer infantil

Les policies locals posen en marxa una campanya de venda d’escuts per recaptar fons per a Sant Joan de Déu

Les policies locals han engegat la campanya Escuts solidaris per recaptar fons per entregar al Sant Joan de Déu Pediàtric Cancer Center de Barcelona per lluitar contra el càncer infantil. Aquesta campanya consisteix en la venda d’escuts amb el nom del municipi col·laborador, el logo de la policia local i l’etiqueta #pelsvalents.

Entre els cossos de policies locals que s’han adherit a la campanya n’hi ha diversos de les comarques gironines: Caldes de Malavella, on els agents ja es van adherir també a la campanya de tallar-se els cabells per la mateixa causa del càncer infantil; Llançà, Sils, Hostalric, Puigcerdà, Blanes i Roses. Entre els promotors també hi ha el cap de la policia local de Sant Celoni, Albert Brunet, que havia tingut responsabilitats de comandament en diverses poblacions gironines com ara Banyoles, la Jonquera o Sant Feliu de Guíxols. La campanya es va iniciar a l’octubre i a finals de novembre la vintena de policies fins ara adscrites a la campanya havien recaptat uns 20.000 euros, que seran entregats íntegrament a Sant Joan de Déu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia