Roben quatre cops en mig any a les obres de la piscina descoberta de Figueres

Aquesta setmana s'han endut cablejat i una màquina

Teyco, SL s'encarrega de la construcció del complex de la piscina descoberta i ha subcontractat alguns treballs a altres empreses, com per exemple Filjod, de Vila-sacra, que està fent la piscina. «La veritat és que ja no sabem què fer amb tants robatoris», comenta el gerent de Filjod, Jordi Ortensi. Aquesta setmana han robat entre 400 i 500 metres de cables elèctrics de la il·luminació de la piscina, que ja estaven col·locats, i també una màquina compactadora. Els lladres es van endur aquesta màquina segurament amb un camió, i van fer una rampa amb les rajoles de la piscina per carregar-la millor. La setmana passada, durant l'hora de dinar, també van esbotzar una caseta d'obres i van robar unes quantes eines i també d'altres màquines petites. «Quan anem a dinar hem d'agafar tot el material i ens l'enduem amb nosaltres i a la nit igual», hi afegeix Jordi Ortensi, el qual no descarta contractar vigilància privada com una possible solució per intentar frenar aquesta allau d'assalts.

Des de la constructora Tecyo admeten que d'ençà que van començar les obres, ara fa uns sis mesos, ja han patit quatre robatoris. Aquesta situació pot endarrerir la finalització dels treballs, que ja van amb retard per uns problemes que va haver-hi amb el subsòl rocós.

Robatoris a la presó

L'any passat, en unes altres instal·lacions que s'estan construint a Figueres també van ser víctimes de robatoris. En aquest cas, va ser la presó que s'està fent al puig de les Basses. Uns lladres van assaltar les obres fins a dues vegades en quinze dies i van robar material d'obra, telèfons mòbils, ordinadors portàtils i una furgoneta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.