Successos

Detinguts en una operació contra el tràfic de droga a la Jonquera

Els Mossos d’Esquadra van detenir dijous a la Jonquera dos homes, de 42 i 44 anys, en el marc d’un nou dispositiu contra el tràfic de drogues. Els agents, en col·laboració amb la policia local del municipi, van fer tres entrades a domicilis dels carrers Major i Lluís Companys, en els quals van trobar cocaïna, marihuana, heroïna, dues bàscules de precisió i 1.200 euros. Es tracta de la segona operació que es duu a terme a la població els darrers dies. Dijous de la setmana passada els Mossos van desmantellar diversos punts de venda de droga en una zona propera a l’institut. Els investigadors van decomissar substàncies estupefaents per valor de 22.500 euros i van arrestar un home.

La demanda de més seguretat és una de les principals reivindicacions d’una plataforma de veïns constituïda recentment a la Jonquera i fa setmanes que els controls en els punts més calents s’han intensificat. L’Ajuntament també ha pres mesures, com l’increment d’hores de servei en horari nocturn de la policia local, i ha anunciat que compareixerà com a acusació en els casos en què hi hagi delinqüents reincidents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia