Successos

policial

detenció per robatori

Detenen el lladre que va intentar robar a casa de la fiscal Magaldi

Els Mossos el van arrestar a l’estació de tren de Planoles amb objectes sostrets

Els Mossos d’Esquadra van detenir, dissabte al matí, l’home que presumptament va intentar assaltar, la matinada de dimarts, la segona residència de la fiscal en cap de Barcelona, Ana Magaldi, a Planoles. L’individu, de 31 anys i nacionalitat romanesa, va ser arrestat a les 9 del matí a l’estació de tren d’aquest municipi i duia diversos objectes que havia robat en altres habitatges d’aquest municipi. La detenció va ser possible gràcies a un dispositiu que es va posar en marxa arran dels nombrosos robatoris que s’han registrat a la zona els darrers dies.

L’intent de robatori a la segona residència de Magaldi es va produir cap a dos quarts d’una de la matinada de dimarts, quan uns intrusos van entrar-hi per una finestra. Els lladres no van tenir temps d’endur-se res, ja que en saltar l’alarma haurien fugit. Quan els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís, van enviar una patrulla al lloc, que va comprovar que hi havia una finestra forçada i una cadira just a sota que els lladres haurien utilitzat per fugir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia